head_bg

nūhou

ʻAʻole hiki ke kaʻawale ka hoʻomohala ʻana o ka ʻoihana API a me ka ʻoihana lāʻau lapaʻau, a kūlike hoʻi. Hoʻomaopopo ʻia ma muli o ka hoʻonui nui ʻana o ka nānā ʻana i ke kaiapuni, pono nā mea hana API e hoʻonui i ke kaʻina hana a hōʻemi paha i ka pālākiō hana ma lalo o nā kumu kumu, kahi e alakaʻi ai i ke kumukūʻai o API. Eia kekahi, ke kū nei i mua o nā pilikia nā mea hana kemika o luna o API i ka pilikia like. Hiki i kekahi mau ʻoihana API ke hana i kekahi huahana, kahi i kū i ke ʻano oligopoly. E hoʻopili ka piʻi ʻana o nā kumukūʻai API i nā ʻoihana lāʻau lapaʻau i lalo i kahi nui. Wahi a ka ʻoihana, ke piʻi nei ke kumukūʻai o nā mea maka, a ke hoʻopiʻi mau nei nā ʻoihana lāʻau i lalo, a pili pono hoʻi i ka lāʻau o nā mea maʻi.

ʻO kā Zou pingming Xinghua hana ʻo ia ka loulou o uka o ka ʻoihana lāʻau lapaʻau, a ke hopohopo nui nei ʻo ia no ka hoʻonui uku o API. I kēia mau lā, ua hōʻike ʻia ua hoʻokau ʻia ka hoʻokele hoʻokele hoʻokele o ka Moku'āina Hoʻokele o ka mākaʻi mākaʻikaʻi i ka China Chemical pharmaceuse Association Association e hoʻonohonoho i kahi simposium e pili ana i ka lako o nā mea pono no nā ʻoihana kūpono e hele i ka lumi kūkā o ka State Administration of mālama mākeke. ʻO nā alakaʻi o ka keʻena ʻoihana kumukūʻai a me ka Anti Monopoly Bureau o ka Moku'āina o ka hoʻokele kia'āina ʻana i nā kūkākūkā hohonu a me nā kamaʻilio me nā ʻelele o nā ʻoihana e pili ana i nā pilikia i ke kumukūʻai a me ka lako o API.

Na Zouping Mingxing kemikō e kaohi i ka loli fluctuation o API ma loko o ke kumumanaʻo o nā kulekele aupuni a me nā rula o ka mākeke honua, i mea e hoʻomaʻemaʻe a hoʻokūpaʻa i ka nohona mākeke honua.


Ka manawa Post: Ian-11-2021